Elektra

Jennifer Garner als stoere huurmoordenaar in Elektra

Veronica - zondag 3 april om 23:40

© http://assets.viasat.pawa.tv/
In Daredevil was er voor Elektra als 'het vriendinnetje van' slechts een bijrol weggelegd. In deze spin-off draait het verhaal helemaal om haar.

Soms is een nevenpersonage in een strip zo leuk dat dat een eigen strip krijgt. Soms gebeurt bij een bijrol in een stripverfilming hetzelfde. 

Elektra

Dat overkwam ook Elektra Natchios, de Griekse moordenaar die het liefst vecht met een paar Sai, oude Japanse wapens. Blijkbaar vonden ze haar in Hollywood zó leuk dat zelfs het feit dat ze in Daredevil aan haar eind komt geen belemmering was.

Een dood personage, hoe los je dat op? Nou simpel: in Elektra blijkt dat de verwondingen die Elektra (Jennifer Garner) in Daredevil opliep nét niet dodelijk waren.

Nu ze weer hersteld is gaat de huurmoordenaar weer aan het werk. Haar opdrachtgever draagt haar op om Mark Miller (Goran Visnjic) en zijn tienerdochter om te brengen.

Elektra herkent veel van haar jongere zelf in deze Abby (Kirsten Zien). Daarom besluit ze hen te sparen.

Samen met de Millers trekt Elektra ten strijde tegen The Hand, de sinistere organisatie die hen dood wil hebben.

Jennifer Garner

Jennifer Garner was na de opnames van Elektra niet bepaald tevreden over het eindresultaat.

Tegen een journalist vertelde ze dat ze de film verschrikkelijk vond. Ook zei ze dat ze de rol alleen had gespeeld omdat ze daar contractueel toe verplicht was.

Meer over