Our Friend

Pak de zakdoekjes erbij: Our Friend (2021) met Dakota Johnson te zien op FilmBox

Filmbox - maandag 11 juli om 20:30

Dakota Johnson ken je mogelijk vooral van haar rol in de Fifty Shades-films, maar deze actrice is veelzijdiger dan dat. Zo bewijst in de romantische dramafilm Our Friend, die je vanavond om 20:30 uur ziet op FilmBox.

In de romantische dramafilm Our Friend lacht het leven Nicole (Dakota Johnson) en Matthew (Casey Affleck) toe. Ze vieren al jaren samen de liefde en hun liefdesgeluk is zelfs bekroond met de komst van twee dochters. Dit geluk komt alleen tot einde wanneer het noodlot toeslaat bij Nicole en ze te horen krijgt dat ze nog maar zes maanden te leven heeft. Het leven raast vanaf dat moment aan dit koppel voorbij, maar gelukkig kunnen ze rekenen op de steun van Matthews beste vriend Dane (Jason Segel).

Our Friend (2021)

'Beter een goede buur dan een verre vriend' gaat dan ook niet op. Dane besluit namelijk zowel zijn werk als zijn vriendin achter te laten en in te trekken bij Matthew, Nicole en hun dochters. Wat hij zich daarbij alleen niet had beseft, is wat voor invloed hij heeft op dit gezin. Terwijl in deze lastige tijden namelijk alle zekerheden wegvallen, is hij voor iedereen een rots in de branding. Pak de zakdoekjes er dus maar gauw bij, want we beloven je: bij deze film houd je het niet droog.

Our Friend is vanavond om 20:30 uur te zien op FilmBox. Deze tv-zender is sinds 30 juni reclamevrij te zien via Ziggo-kanaal 100.

Meer over