Endeavour Morse

Rechercheur Morse raakt ingesneeuwd in Endeavour Morse

NPO 2 - zaterdag 18 maart om 22:30

© BBC
Rechercheur Morse traceert in deze aflevering van Endeavour Morse de laatste rit van een vermoorde busreiziger, maar de bus strandt in een sneeuwstorm. De passagiers vinden onderdak in een hotel waar ooit een moord plaatsvond. Laatste aflevering van het seizoen.

Een dramatisch verlopen liefdesaffaire en demonen uit het verleden laten hun sporen na op Endeavour Morse (Shaun Evans). De rechercheur houdt zijn vrienden op afstand, maar omarmt de fles. Als Morses werk onder zijn drinken begint te lijden, raadt zijn trouwe rechterhand Fred Thursday (Roger Allam) hem aan om hulp te zoeken.

Endeavour Morse

De laatste aflevering van Endeavour Morse van dit seizoen begint met de brute moord op een buspassagier. Morse verdiept zich in het slachtoffer en maakt twee dagen na de moord dezelfde busreis, totdat een sneeuwstorm het onmogelijk maakt om nog verder te rijden. Samen met de andere passagiers raakt Morse ingesneeuwd in een hotel met een gruwelijk verleden. Zonder alcohol onder handbereik wordt hij zwaar op de proef gesteld.

Meer over