Eredivisie: Ajax - Feyenoord

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord wordt hervat en zo kijk je 'm gratis!

ESPN 1 - woensdag 27 september om 14:00

© ANP/Olaf Kraak

Op woensdag 27 september 2023 om 14:00 uur wordt de gestaakte Eredivisie-klassieker tussen Ajax en Feyenoord dan eindelijk hervat.

Dat gebeurt deze keer niet in een volle, maar lege Johan Cruijff ArenA te Amsterdam.

Ajax - Feyenoord

De wedstrijd tussen aartsrivalen Ajax en Feyenoord werd afgelopen zondag maar liefst drie keer gestaakt. In de eerste helft gooide er iemand een beker op het veld, waarna vuurwerk volgde. Toen er in de tweede helft wederom met vuurwerk werd gegooid werd de match definitief gestaakt. Dat was in de 55e minuut toen Feyenoord met 0-3 aan de leiding ging.

Na het gestaakte duel vierden boze Ajax-supporters bot door de hoofdingang van hun eigen stadion te bestormen en vernielen. De ME moest charges uitvoeren om de rust te laten terugkeren.

Bekijk ook: handig schema voor alle Eredivisie-wedstrijden!

Gratis kijken

De resterende minuten van De Klassieker zijn woensdag te zien bij ESPN 1 en die zender zit standaard in het tv-pakket bij onder andere KPN (kanaal 14), Ziggo (kanaal 18), Odido (kanaal 150), Caiway (kanaal 318), Delta (kanaal 421) en Canal Digitaal (kanaal 29). Zo kijk je Ajax - Feyenoord deze keer dus helemaal gratis!