Erica op reis

Erica Terpstra ontdekt een ongerept stukje Indonesië

NPO 1 - dinsdag 26 juli om 17:11

© MAX
Erica Terpstra reist in deze herhaling van Erica op Reis af naar Flores, een Indonesisch eiland dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme. Ze gaat onder meer langs bij de Ngada, een volk dat in houten huisjes woont en leeft volgens eeuwenoude tradities.

Erica Terpstra dompelt zich in Erica op Reis onder in de Indonesische cultuur. Het eiland Flores, op zo’n twee uur vliegen van Jakarta, is nog niet ontdekt door het massatoerisme en nog behoorlijk authentiek. 

Erica Terpstra

Ze laat daarom in deze herhaling zien dat Flores een veelzijdig eiland is, met paradijselijke stranden, hoge vulkanen en groene rijstvelden. Ze gaat onder meer langs bij de Ngada, een volk dat in houten huisjes woont en leeft volgens eeuwenoude tradities. Ook bezoekt ze verschillende markten en laat ze zich lokale producten goed smaken.

Erica op Reis in Indonesië

Het is niet de eerste keer dat Terpstra voor haar programma naar Indonesië reist. In eerdere afleveringen bezocht ze al het populaire vakantie-eiland Bali en ging ze op Java terug naar de stad Soekaboemi, waar ze als kind twee jaar woonde. (HH)

Meer over