Europa League: Olympique de Marseille - AFC Ajax

Ajax speelt uit tegen Olympique de Marseille in groepsfase Europa League

Veronica - donderdag 30 november om 20:55

© ANP / Olaf Kraak
Als Ajax de volgende ronde van de UEFA Europa League wil bereiken, moet de club uit Amsterdam vanavond winnen. De concurrent? Olympique de Marseille.

Wie na de match tussen AZ en Zrinjski Mostar niet genoeg van voetbal kan krijgen, moet vooral blijven zitten. Hierna neemt Ajax het in een uitwedstrijd op tegen Olympique de Marseille.

Ajax in de Europa League

Voor Ajax wacht direct een spannend moment. De club moet winnen om nog kans te maken op een vervolg in de UEFA Europa League. Dat heeft de club uit Amsterdam vooral aan zichzelf te danken: na twee keer verloren te hebben en twee keer gelijk te hebben gespeeld, bungelen ze onderaan het klassement in Groep B.

Maar toch hoeven fans nog niet in zak en as te zitten. Sinds John van 't Schip aan het roer staat, lijkt het vertrouwen in de hoofdstad weer terug te zijn en beginnen spelers als Brian Brobbey, Josip Sutalo en Steven Berghuis betere resultaten op te leveren. Het is te hopen dat ze dit ook laten zien in deze uitwedstrijd tegen koploper Olympique de Marseille.

Wanneer is Olympique de Marseille vs. Ajax op televisie te zien?

Olympique de Marseille vs. Ajax is op donderdag 30 november vanaf 21:00 uur te zien op Veronica.

Meer over