Eus' boekenclub

Wat vindt GTST'er Melissa Drost van het boek van Esther Gerritsen?

NPO 2 - donderdag 14 april om 19:50

© NTR
Özcan Akyol ontvangt in deze aflevering van Eus' Boekenclub Frans Divendal, een verzamelaar van boekenleggers. Inmiddels heeft hij er zo'n 175.000. Actrice Melissa Drost en oud-profvoetballer Glenn Helder recenseren De terugkeer van Esther Gerritsen.

Frans Divendal spaart boekenleggers. Inmiddels heeft hij er zo'n 175.000. In Eus' Boekenclub laat hij Özcan Akyol een deel van zijn collectie zien. Die begon met een verzameling boeken, maar boekenleggers vond hij al snel interessanter. Het aantal houdt Divendal trouw bij in een notitieboekje.

Melissa Drost

De leesclub bestaat dit keer uit actrice Melissa Drost en oud-profvoetballer Glenn Helder. Zij recenseren De Terugkeer van Esther Gerritsen uit 2020, een verhaal over een vrouw die twijfelt of haar vader zelfmoord heeft gepleegd. Ze gaat op zoek naar het ware verhaal.

Gerritsen is trots op haar achtste roman, vertelt ze in de Volkskrant. “Ik was de laatste proef aan het lezen en vergat dat ik foutjes aan het zoeken was. Ik dacht alleen maar: wat spannend dit.”

Meer over