Eva kookt en strijkt als de beste

De laatste keer dat we de Desperate housewives zagen, had Edie haar onbetrouwbare man Dave net het huis uitgezet, zat Susan voor het eerst sinds heel lang zonder man, worstelden Gabrielle en Lynette met een paar huiselijke problemen en zon Dave nog steeds op wraak op Mike.

Wel, vanaf vandaag gaat het razendsnel met de intriges: Net 5 zendt elke week namelijk dubbele afleveringen uit. Vanavond gaat het meteen los als Lynette en Tom vanwege de crisis hun auto moeten verkopen, terwijl Bree door het succes van haar kookboek juist een gloednieuwe kar aan kan schaffen. Ook Susan zit in de geldzorgen. Ze kan de exclusieve school van haar zoon niet betalen.

Frankrijk
Gaby volgt ondertussen een bootcamp geleid door Edie, om weer net zo dun te worden als voor de geboorte van haar dochters. In het echt heeft Eva Longoria hele andere zaken aan haar hoofd dan haar gewicht. Ze is van plan naar Frankrijk te verhuizen, het land waar haar basketbalspelende echtgenoot Tony Parker opgroeide. ''We gaan zodra Desperate housewives is afgelopen en Tony met pensioen is.''

Huisvrouw
De Texaanse twijfelt geen moment over de oversteek. Ze heeft er namelijk alles voor over om Tony een blije jongen te laten zijn. ''Ik ben de 'tuinman' in onze relatie. Tony is de bloem. Ik vind het heerlijk om hem te verzorgen. Ik heb het eten klaar als hij thuiskomt en ik strijk en pak z'n kleren als hij op reis gaat. Ik ben een echte jaren vijftig huisvrouw.''

Verlenging
Toch kan het nog even duren voordat Eva haar zorgkwaliteiten in 'la douce France' kan demonstreren. Desperate housewives-bedenker Marc Cherry riep vanaf het begin dat de serie na seizoen zeven op zou houden te bestaan. Dat heeft hij sinds kort opgerekt naar negen.

Reageren