Eveline's Asian favourites

Eveline Wu kookt met Nina Warink op 24Kitchen

24kitchen - donderdag 23 februari om 18:00

© 24Kitchen
Chef-kok Eveline Wu gaat vandaag in Eveline's Asian Favourites koken met gast Nina Warink. De 26-jarige influencer en kookboekenschrijfster uit Groningen vlogt wekelijks over haar leven. Lekker eten speelt daarbij een grote rol.

Chef-kok Eveline Wu gaat vandaag Aziatisch koken met gast Nina Warink. De 26-jarige influencer en kookboekenschrijfster uit Groningen vlogt wekelijks over haar leven. Koken en lekker eten lopen als een rode draad door haar populaire filmpjes op internet. "Daar heb ik een grote liefde voor", vertelt Warink op haar eigen website.

Nina Warink

De liefde voor koken en lekker eten is vroeger thuis bij haar moeder aan tafel ontstaan. "Ik vind het heerlijk om na een drukke werkdag de keuken in te duiken. Koken is voor mij een ontspanningsmoment. Ook vind ik het heel leuk om uitgebreid te koken als we eters over de vloer krijgen." In de keuken van Wu mag Warink aan de slag met twee Aziatische gerechten. Dat zijn het Chinese gerecht gestoomde zeetong met gember en Japanse noodles met paddenstoelen.

Meer over