Even tot hier

Actuele grappen in nieuwe aflevering Even tot Hier

NPO 1 - zaterdag 10 december om 22:42

© BNNVARA
Niels van der Laan en Jeroen Woe nemen ook in deze aflevering van Even tot Hier weer op muzikale en satirische wijze de week door. Het lukt hen steeds weer heel actueel te zijn. Ze kunnen soms zelfs last minute nog iets belangrijks meenemen in de uitzending.

Niels van der Laan en Jeroen Woe nemen weer op muzikale en satirische wijze de actualiteiten van de week door. Het lukt de twee steeds weer zo actueel mogelijk te zijn, zoals recent met de onthullingen over het grensoverschrijdende gedrag van Matthijs van Nieuwkerk op de werkvloer bij De Wereld Draait Door en zelfs afgelopen week nog met een lied over onze winst bij het Wereldkampioenschap Voetbal. Die laatste werd 's middags nog gespeeld en 's avonds zong Lenny Kuhr er al een lied over.

Even tot Hier

Begin dit jaar vertelde eindredacteur van het programma Hans Riemens aan Nu.nl dat het duo daar flexibel mee kan omgaan. "Het komt gelukkig niet zo vaak voor, maar er kan altijd op zaterdag last minute wel iets ingepast worden. Dat is het voordeel van semi-live zijn en op de dag van uitzending het programma opnemen."

Meer over