Ewout

Ewout Genemans belicht de Thaise seksindustrie in een nieuw seizoen Ewout

RTL 5 - dinsdag 29 augustus om 20:32

© RTL

Ewout Genemans is terug met een nieuw seizoen Ewout. Elke week belicht hij weer een ander actueel en interessant thema. Hij maakt afleveringen over onderwerpen die hem persoonlijk intrigeren en kijkt achter deuren die voor anderen vaak gesloten blijven.

In de eerste aflevering brengt Ewout een bezoek aan de stad Pattaya, waar een groot deel van de Thaise seksindustrie zich afspeelt. Opvallend genoeg zijn veel Nederlandse mannen daar op zoek naar een serieuze relatie.

Ewout Genemans

Ewout volgt kandidaten op hun dates en ontdekt dat de moderne Thaise vrouw niet meer aan het stereotype beeld van de onderdanige bruid voldoet.

"Heel veel mensen hebben een bepaald beeld en vooroordeel bij dit onderwerp. Wat wij willen laten zien in de aflevering is hoe deze industrie in Thailand echt in elkaar zit, maar ook dat er een hele nieuwe generatie Thaise vrouwen is opgestaan die eigenlijk helemaal niet – zoals het beeld vaak is – voor geld trouwen met mannen. Ze zijn juist heel zelfstandig en krachtig", aldus de presentator.

Meer over