Ewout: Naar Turkije voor grotere billen

Ewout Genemans duikt in wondere wereld van dikke billen

RTL 5 - maandag 11 oktober om 20:30

© RTL
In Turkije is een bilvergroting een veelvuldig uitgevoerde cosmetische ingreep. Ewout Genemans vergezelt in Ewout: Naar Turkije voor grotere billen Dania, die de operatie ondergaat. Dat dit niet zonder risico is, hoort hij van de moeder van een slachtoffer.

Veel vrouwen zijn ontevreden over het formaat van haar achterwerk. Te groot, te klein, te rond, of te plat. Vaak blijft het bij klagen alleen, maar sommigen gaan daadwerkelijk over tot actie. Zeker in Turkije is een bilvergroting een veelvuldig uitgevoerde cosmetische ingreep. Ewout Genemans is nieuwsgierig naar het hoe en waarom.

Cosmetische ingrepen in Turkije

In Ewout: Naar Turkije voor grotere billen stapt hij met de twintigjarige Dania in het vliegtuig. Zij gaat naar Turkije voor een 'Brazilian buttlift', oftewel grotere billen door eigen vetweefsel. In deze eerste aflevering ontdekt Genemans ook dat veel, vooral jonge, meiden cosmetische ingrepen ondergaan onder druk van sociale media. Dat dergelijke operaties niet zonder risico zijn, hoort hij van de moeder van een slachtoffer.

Meer over