Lust, liefde of drama?

Nieuw seizoen van MTV’s Ex On The Beach: Double Dutch

MTV - zondag 11 april om 21:30

© Viacom
Net wanneer de acht Nederlandse en Belgische singles elkaar een beetje beter leren kennen, duiken hun exen op. Ze spoelen één voor één aan om de singles het leven zuur te maken!

Fans van de show kijken er al bijna een jaar reikhalzend naar uit: een nieuw seizoen van MTV’s Ex On The Beach: Double Dutch. En vanavond is het dan zover! Acht knappe vrijgezellen uit Nederland en België vieren dit keer vakantie in een heerlijke Spaanse villa terwijl hun exen op de meest onverwachte momenten aanspoelen om de boel eens lekker op te schudden. Ook de Tablet of Terror ontbreekt niet. Die zorgt ook dit jaar weer voor EXtreem veel drama en een hoop nieuwe verrassingen.

Heetste realityreeks

Het was een goede move van MTV om in 2016 het programma Ex On The Beach naar Nederland te halen. MTV’s Ex On The Beach: Double Dutch is een hit en inmiddels is het alweer tijd voor het zevende seizoen van de heetste realityshow op tv. De singles die dit jaar in de villa verblijven zijn: Danny, Dusty, Keanu, Odim, Jørney, Lesley, Gloria en Shani. Zijn ze klaar voor de vakantie van hun leven?!

Kijk om 21:30 uur naar MTV voor een gloednieuw seizoen van MTV’s Ex On The Beach: Double Dutch.

Meer over