Expeditie Robinson: All stars

Iedere afvaller telt in Expeditie Robinson: All Stars

RTL 4 - donderdag 24 maart om 20:31

© RTL
Met vijf afvallers in vier afleveringen dunt het spelersveld van Expeditie Robinson: All Stars snel uit. Tot nu toe gaat de strijd tussen de kampen Noord en Zuid redelijk gelijk op, en dat maakt het cruciaal om de immuniteitsproef te winnen.

Voor de kust van Zanzibar gaat de strijd verder in Expeditie Robinson: All Stars. De afgelopen vier afleveringen vielen er al vijf afvallers te betreuren. Nadat in de eerste minuten van het nieuwe seizoen Kay Nambiar en Gregory Sedoc het veld moesten ruimen, was zangeres Krystl de volgende die de boot naar huis kon pakken.

Rapper Dio

Tot zijn eigen verbazing was Dio het vierde expeditielid dat niet kon blijven na de eilandraad. De rapper moest het spel verlaten nadat hij in een onbewaakt moment zijn voet verwondde door in een zee-egel te stappen.

Hugo Kennis

Ook voormalig winnaar Hugo Kennis wist geen tweede winst op zijn naam te zetten. De tv-kok eindigde vorige week in de eilandraad op een gelijke stand met Carlos Platier Luna. De twee heren, die niet vies zijn van een spelletje, moesten daardoor duelleren waarna Hugo aan het kortse eind trok. Hij moest direct het eiland verlaten, tot groot verdriet van zijn teamleden Dominique Hazeleger en Sebastiaan Labrie.

Expeditie Robinson: All Stars

Ondanks het hoge tempo waarop kandidaten sneuvelen gaan kampen Noord en Zuid nog redelijk gelijk op, maar dat betekent ook dat het winnen van de immuniteitsproef van groot belang is. Iedere afvaller kan de doorslag geven.

Meer over