Expeditie Robinson: All stars

Belang van bondjes neemt toe in Expeditie Robinson: All Stars

RTL 4 - donderdag 7 april om 20:31

© RTL
Met steeds minder expeditieleden in het spel neemt het belang van bondjes toe. Wie de eilandraad van Expeditie Robinson: All Stars wil overleven moet medestanders hebben, maar wie is te vertrouwen? De kleinste misstap kan iemand al tot doelwit maken.

De deelnemers van Expeditie Robinson: All Stars zijn allemaal oud-gedienden en daar spelen de makers handig op in. Door hun eerdere deelname hebben de expeditieleden bepaalde verwachtingen over hoe het spel verloopt. Zo blijven de kampen traditiegetrouw tot aan de samensmelting intact, maar zelfs die zekerheid is de spelers inmiddels ontnomen.

Expeditie Robinson: All Stars

Al in de vierde aflevering lieten presentatoren Art Rooijakkers en Geraldine Kemper de twee teams kiezen welke drie spelers ze het minst bij de groep vonden passen. Deze zes mensen vormden per direct een nieuw kamp. Het spreekt voor zich dat zij een appeltje te schillen hebben met de deelnemers die hen wegstuurden. Door de groepen te husselen zijn ook gesmede bondjes van de baan, terwijl die juist nu cruciaal zijn.

Carlos Platier Luna

Dit merkte Carlos Platier Luna vorige week al. De twaalf stemmen die hij samen met Edith Bosch had verzameld, waren niet opgewassen tegen de 16 stemmen van de overige kandidaten. Is Edith de volgende die het veld moet ruimen of zit er een verrassing in het vat? Je ziet het vanavond in Expeditie Robinson: All Stars? 

Meer over