Expeditie Robinson: All stars

Geen genade voor de All Stars van Expeditie Robinson

RTL 4 - donderdag 17 maart om 20:31

© RTL
De strijd tussen de All Stars in Expeditie Robinson gaat door op Zanbizar. Presentatoren Art Rooijakkers en Geraldine Kemper hebben nieuwe uitdagingen voor de leden van kamp Noord en Zuid. Tijdens de eilandraad moet opnieuw een van de veteranen het veld ruimen.

De makers van Expeditie Robinson: All Stars kennen dit seizoen geen genade. Al na de allereerste proef sneuvelden twee expeditieleden. Kay Nambiar en Gregory Sedoc hadden hun rugtas nog niet uitgepakt of ze zaten alweer op de boot terug. Even had Nambiar nog hoop op afvallerseiland, maar toen hij zijn telefoon en paspoort terugkreeg wist hij dat het er echt op zat.

Expeditie Robinson: All Stars

Onderling zijn de expeditieleden net zo bikkelhard voor elkaar. In aflevering 2 moest Kamp Noord naar de eilandraad. De keus viel vrijwel unaniem op Krystl Pullens. Ook al haalde de zangeres in 2016 de finale, nu vonden haar kampgenoten dat ze het minst te bieden had. Ze pakte het sportief op: “Er moet iemand van dit team naar huis en ik ben niet de sterkste. Jammer, maar het is oké.” 

Meer over