Expeditie Robinson: All stars

Ouderwets afzien met een twist in Expeditie Robinson: All Stars

RTL 4 - donderdag 3 maart om 20:30

© RTL
Geraldine Kemper en Art Rooijakkers hebben op Zanzibar nieuwe proeven voor de expeditieleden van Expeditie Robinson: All Stars. Deze bekende gezichten denken door hun eerdere deelname al te weten wat er komt, maar ook in deze editie is de enige zekerheid dat niets zeker is.

Presentatoren Art Rooijakkers en Geraldine Kemper hoeven de kandidaten van Expeditie Robinson: All Stars niets meer te vertellen. De zestien expeditieleden, waaronder Ferry Doedens, Sebastiaan Labrie en voormalig winnaar Bertie Steurs, hebben immers al meer ervaring met het spel dan presentator Art Rooijakkers zelf. Voor Geraldine is dat een ander verhaal: zij haalde in 2013 zelf de finale en presenteerde eerder al de Videoland-editie Expeditie Robinson: NL vs. BE.

Expeditie Robinson: All Stars

Zes oud-winnaars en tien (halve) finalisten begonnen vorige week op Zanzibar aan een nieuw avontuur met beproefde elementen: loodzware spellen, de misselijkmakende eetproef en rap wisselende bondjes om sterke spelers een hak te zetten tijdens de eilandraad. Daarnaast hebben de makers een aantal onverwachte wendingen in petto die de komende tien weken voor vuurwerk moeten zorgen. Alle deelnemers beschikken over het doorzettingsvermogen dat nodig is om de ontberingen te doorstaan en Robinson-geschiedenis te schrijven.

Meer over