Expeditie Robinson: All stars

Wie halen de halve finale van Expeditie Robinson: All Stars?

RTL 4 - donderdag 14 april om 20:32

© RTL
Het halen van de samensmelting was voor veel expeditieleden van Expeditie Robinson: All Stars een doel op zich, maar de sfeer in het kamp heeft inmiddels een dieptepunt bereikt. Mensen beginnen steeds meer te vrezen voor hun positie binnen de groep.

Het lijkt erop dat de makers van Expeditie Robinson: All Stars hun best doen de deelnemers zo veel mogelijk te frustreren. Niets verloopt zoals de oud-deelnemers gewend waren in eerdere seizoenen. Dit zorgt voortdurend voor stress en onzekerheid.

Expeditie Robinson: All Stars

Dat gebeurt ook weer tijdens de samensmelting, traditiegetrouw het moment om even tot rust te komen en gezamenlijk te genieten van een uitgebreid diner. Daar was ditmaal geen sprake van: de maaltijd werd geserveerd op winnaarseiland en er was aan tafel slechts plek voor drie mensen. Dat zorgde direct voor grote verdeeldheid binnen de groep waarin het onderlinge vertrouwen sowieso al ver te zoeken is. Voor zowel Carlos Platier Luna en Thomas Dekker betekende dit dus al eerder einde verhaal, maar wie is de volgende?

De uitslag van de eilandraad valt steeds lastiger te voorspellen, ook vanavond tijdens de kwartfinale.

Meer over