Expeditie Robinson

Een kamp vol veteranen in Expeditie Robinson

RTL 4 - zondag 12 september om 20:00

© RTL
Onder barre weersomstandigheden bereiden de leden van Kamp Noord en Kamp Zuid zich opnieuw voor op een loodzware proef in Expeditie Robinson. De expeditieleden hebben nog geen idee dat elders acht oud-kandidaten hun eigen spel spelen.

Kijkers van Expeditie Robinson kregen een van de grootste verrassingen in de twintigjarige geschiedenis van het programma te verstouwen. Aan het slot van de eerste aflevering leken alle expeditieleden voorgesteld en kon het spel beginnen, maar presentatoren Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver hadden nog iets te onthullen.

Oud-deelnemers

Naast Kamp Noord, Zuid en Afvallerseiland bleek er namelijk nog een vierde eiland aan de Kroatische kust waarop BN’ers afzien. Acht oud-deelnemers krijgen daar in het diepste geheim een herkansing. Hun avonturen zijn te volgen op donderdag, maar uiteraard is het wachten tot het moment dat de kampen elkaar treffen bij de samensmelting. Voordat het zover is, maken de bewoners van de kampen Noord en Zuid zich op voor een nieuwe loodzware proef.

Meer over