Expeditie Robinson

Expeditie Robinson dendert door

RTL 4 - zondag 24 oktober om 20:00

© RTL
De deelnemers aan het survivalprogramma kunnen van alles missen. Oud-winnaar Hugo Kennis vertelde dat hij graag knoflook bij zich had gehad. Kandidaat Sieneke vond het vooral moeilijk om de controle over thuis los te laten.

Familie en vrienden, lekker eten, een warm bad, Netflix; er is genoeg dat de deelnemers aan Expeditie Robinson kunnen missen tijdens hun verblijf in Kroatië. De kandidaten die eerder aan het survivalprogramma meededen, kunnen daar over meepraten.

Hugo Kennis

Zo miste 2019-winnaar Hugo Kennis vooral frisse groenten én knoflook. “Deze smaakmaker gebruik ik eigenlijk iedere dag, dus daar had ik best wel moeite mee. Ik heb er nog naar gezocht maar helaas pas op het laatst gevonden”, zegt de tv-kok op de website van 24Kitchen. Sieneke - die onlangs afviel - vertelt in het AD dat ze het vooral moeilijk vond om geen controle over haar thuissituatie te hebben. “Ik heb twee weken lang alles moeten laten gebeuren zonder contact te hebben, terwijl ik normaal van alles regel.”

Samensmelting

Of en wat de kandidaten van dit huidige seizoen dan ook missen, één ding staat vast: ze moeten nog even doorzetten. De samensmelting staat namelijk voor de deur. Ook dit jaar zijn ze er weer allemaal op gebrand om die te halen. Maar voor wie is dat ook weggelegd? Met een afvallerseiland dat overloopt van de mensen, zullen er genoeg deelnemers buiten de boot vallen. Althans, figuurlijk dan. 

Meer over