Expeditie Robinson

Martelgang in Kroatië

RTL 4 - zondag 21 november om 20:03

© RTL
De expeditieleden van dit jaar beginnen te wennen aan de nieuwe samenstelling van de kampen. De wisselende belangen en loyaliteiten maken het er niet makkelijker op nu de slotfase van het spel steeds dichterbij komt.

De makers van Expeditie Robinson vragen dit seizoen zowel fysiek als mentaal het uiterste van de deelnemers. In de eerste plaats was niemand voorbereid op de uitdagingen die Kroatië met zich meebrengt, maar ook het spelverloop drijft de expeditieleden tot wanhoop. Toen het samensmeltingsdiner was bereikt, ging iedereen ervan uit dat het einde in zicht was.

Dyantha Brooks

Maar niets bleek minder waar. Het bleek de start van een nieuwe fase waarin de kampen van samenstelling wisselden. Daardoor voelde het voor de kandidaten alsof het spel weer van voren af aan begon. Dit was reden voor Dyantha Brooks en Wietze de Jager om vrijwillig op te stappen. Defano Holwijn en Loiza Lamers moesten om medische redenen naar huis net als Dennis Schouten aan het begin van deze strijd. De resterende kandidaten worstelen vooral met onzekerheid: hoelang duurt het nog en wie is te vertrouwen?

Meer over