Expeditie Robinson

Expeditie Robinson-deelnemer Mark Baanders krijgt geen warm welkom op afvallerseiland

RTL 4 - zondag 10 september om 20:00

© Videoland
Afvaller van vorige week Mark Baanders vertrekt in deze aflevering van Expeditie Robinson naar afvallerseiland en krijgt daar geen warm welkom. Een vergelijkbare situatie met vorig jaar, toen Dzifa Kusenuh niet kon rekenen op een fijne ontvangst van danser Vincent Vianen.

Het is dag vijf van de expeditie en dat betekent dat er al deelnemers op afvallerseiland terecht zijn gekomen. De afvaller van vorige week krijgt geen warm welkom van de huidige bezetter van het bewuste eiland.

Dzifa Kusenuh in Expeditie Robinson

Deze gespannen sfeer komt vaker voor en was in het vorige seizoen ook al eens te zien. Destijds was danser Vincent Vianen al aanwezig op het eiland toen actrice Dzifa Kusenuh ook naar de plek des onheils werd gestuurd.

Van hun fijne band op het reguliere eiland was weinig meer over, want Kusenuh merkte in het programma op dat Vianen vooral zijn eigen hachje probeerde te redden. “Ik herken hem niet zo. In het kamp was hij altijd iemand aan wie je alles kon vragen. Ik denk dat zeven dagen in je eentje op afvallerseiland je wel verbitterd maakt.”

Afvallerseiland

Voor Mark Baanders is het echter de vraag hoe het afloopt. Het korte fragment aan het einde van de vorige aflevering deed namelijk vermoeden dat er meer aan de hand is dan enkel wat 'haat' tegen de nieuwkomer. Het zou zomaar eens kunnen dat Iris van Lunenburg en Eva Simons elkaar niet meer kunnen luchten of zien.

Wanneer is Expeditie Robinson 2023 te zien?

Expeditie Robinson is iedere zondag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over