Expeditie Robinson

Wie vallen er voor de eindstreep af?

RTL 4 - donderdag 16 december om 20:31

© RTL
Met nog enkele dagen tot de grote finale zijn de overgebleven deelnemers van Expeditie Robinson erop gebrand te overleven. Britte Lagcher en Robbert Rodenburg zijn sinds afgelopen zondag al verzekerd van een finaleplek, maar welke twee kandidaten gaan nog tegen hen strijden?

Alle stemmen zijn op en alle immuniteitskettingen zijn uit het spel. In deze fase van Expeditie Robinson gaat het enkel om brute kracht: wie is sterk, slim of fit genoeg om zijn concurrenten achter zich te laten en zich daarmee te verzekeren van een plek in de finale van aanstaande zondag? Voor Anouk Maas, Yuki Kempees, Do en Jay-jay Boske is de spanning nog  om te snijden. Zij moeten vanavond uitmaken wie van hen strijdt in de finale en welke twee deelnemers op de valreep het 'tropische' Kroatië moeten verlaten.

Britte Lagchner

Voor actrice Britte Lagcher en YouTuber en programmamaker Robbert Rodenburg is die spanning eraf. Zij wisten zich afgelopen zondag, tot grote verbazing van de kijkers, al te verzekeren van een plek in de finale. Tot die aanbreekt, mogen ze eerst heerlijk ontspannen op winnaarseiland en afwachten wie van hun concurrenten aanmeert. 

Meer over