Expeditie Robinson

Wat staat de expeditieleden nu weer te wachten?

RTL 4 - zondag 14 november om 20:02

© RTL
De overgebleven kandidaten van Expeditie Robinson voelen de effecten van drie weken ontbering. Het onderlinge vertrouwen is verre van optimaal sinds de samensmelting met de oud-deelnemers, die nog steeds in de meerderheid zijn.

De enige zekerheid die de overgebleven deelnemers aan Expeditie Robinson nog hebben is dat er dit seizoen niets zeker is. Na weken honger, kou en ellende smachtten de leden van kamp Noord en Zuid naar de samensmelting en het bijbehorende diner. Daarmee leek de eindstreep in zicht, maar niets is minder waar.

Samensmelting

Het bleek juist de start van een heel nieuwe fase. De expeditieleden vormden twee nieuwe groepen met de bevolking van Afvallerseiland en de overgebleven oud-kandidaten. Daarmee veranderde de dynamiek binnen de groepen volledig. Oude bondjes waren ineens weinig meer waard en weggestemde spelers zonnen openlijk op wraak. Alles is nog mogelijk in dit stadium, al is er nu echt geen Afvallerseiland meer.

Afvallers Expeditie Robinson

Wie op de eilandraad de meeste stemmen krijgt, moet definitief naar huis. Daar weten eerdere afvallers Dennis Schouten, Eva van de Wijdeven, Loiza Lamers, Sieneke, John de Bever, Loek Peters, Dyantha Brooks, Défano Holwijn, Stefano Keizers, Saar Koningsberger, Jasper Demollin en Sylvana IJsselmuiden al alles vanaf. Wie voegt zich deze zondag bij dat rijtje? Dat blijft nog even een verrassing.

Meer over