Expeditie Robinson

Wie haalt de finale van Expeditie Robinson net niet?

RTL 4 - zondag 12 december om 20:01

© RTL
Met nog enkele dagen tot de finale zijn de overgebleven deelnemers van Expeditie Robinson erop gebrand te overleven. Bondjes en onderling vertrouwen zijn weinig meer waard: iedereen is in deze fase van het spel een mogelijk fatale vijand.

Bij de samensmelting kregen de resterende deelnemers van Expeditie Robinson ieder maar liefst zes stemmen. Inmiddels is de slotfase van het survivalprogramma bereikt en pas nu blijkt hoe belangrijk het is dat stapeltje spaarzaam in te zetten.

Yuki Kempees

Zelfs alle stemmen zijn niet opgewassen tegen de gevreesde immuniteitsringen die dit seizoen lang in omloop bleven. Tactiek en een beetje liegen kunnen dan uitkomst bieden. Jan van Halst had geen idee dat hij gevaar liep en zette de ring niet in.

Yuki Kempees begroef zijn ring zelfs om nieuwkomers op het verkeerde been te zetten, en met succes. Sandra Ysbrandy had afgelopen donderdag niets door en stemde blind op Yuki. Helaas betekende dit direct haar exit.

Expeditie Robinson

De tijd van samenzweren lijkt voorbij nu het ieder voor zich is. De grote vraag is dan ook: wie haalt het tot de finale? Op dit moment strijden: Jay-jay Boske, Do, Anouk Maas, Britte Lagcher, Yuki Kempees en Robbert Rodenburg nog om de titel Expeditie Robinson 2021.

Meer over