Expeditie Robinson

Voor een van de kandidaten houdt Expeditie Robinson 2023 alweer op

RTL 4 - zondag 3 september om 20:01

© RTL
In deze aflevering van Expeditie Robinson breekt pas de tweede dag aan, maar voor een van de deelnemers is dit ook gelijk de laatste. Hij of zij besluit de handdoek nu al in de ring te gooien.

Wie dat is, gaan we natuurlijk niet verklappen.

Lees ook: Alles over Expeditie Robinson 

Expeditie Robinson

De kampen zijn verdeeld en de verhoudingen worden langzaam duidelijk. Toch is deze tweede aflevering van Expeditie Robinson zeker niet saai. Een onverwachte wending heeft grote gevolgen voor de kampen en een van de deelnemers besluit nu al op te stappen. Hij of zij wil zijn of haar team niet belemmeren in het vervolg van het survivalprogramma.

Verder is het tijd voor de allereerste eilandraad. De uitslag hiervan komt voor één persoon als een donderslag bij heldere hemel.

Nicolette Kluijver

In dit geval gaat er dus iemand naar huis om zijn of haar team te beschermen en niet vanwege het bikkelharde avontuur. Toch zou dat laatste ook niet vreemd zijn, zo ziet Nicolette Kluijver. Volgens de presentatrice krijgen deelnemers vaak al snel spijt dat ze 'ja' hebben gezegd. "Als mensen zich hebben opgeven, krijgen ze daar eigenlijk vaak na vier, vijf uur al spijt van. Maar aan het einde van de rit zijn ze blij dat ze op die gekke trein zijn gestapt", legt ze uit.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over