Expeditie Robinson

Eva Simons gaat op zoek naar de tweede immuniteitsmunt in Expeditie Robinson

RTL 4 - zondag 15 oktober om 20:02

© Videoland
Expeditie Robinson zorgt niet alleen voor mooie levenslessen. Actrice en sopraan Lone van Roosendaal ervaarde haar deelname in 2014 als onveilig. Ze vond sommige medekandidaten gemeen en was steeds bang weggestemd te worden.

De expeditie zorgt niet alleen voor mooie levenslessen om in de praktijk te brengen. Sommige kandidaten ervaarden hun deelname aan Expeditie Robinson als traumatisch.

Lees ook: Alle afvallers van Expeditie Robinson 2023 op een rijtje 

Lone van Roosendaal

Actrice en sopraan Lone van Roosendaal deed in 2014 mee aan het programma en vond een aantal aspecten leuk. Toch had ze er zoveel nare herinneringen aan dat ze zich bij thuiskomst onveilig voelde. Van Roosendaal overwoog om een therapeut in te schakelen.

Het ergste vond ze de groepsvorming en complottheorieën die bij de survivalstrijd horen. In Grazia omschreef ze het gevoel dat ze had over sommige ‘gemene’ deelnemers. “Dat doorlopend over je schouder moeten kijken en er rekening mee moeten houden dat alles wat je doet consequenties kan hebben, omdat mensen je weg willen hebben.”

Eva Simons

Het is goed mogelijk dat Eva Simons naderhand ook niet bepaald positief terugkijkt op haar deelname. Al sinds de start van dit seizoen lukt het haar maar niet om haar plekje te veroveren in welk team dan ook. Deze week spoelt ze opnieuw aan op afvallerseiland en daar start de zoektocht naar de tweede immuniteitsmunt opnieuw. Wie gaat hem vinden: zij, Irene van de Laar of gaat toch Mark Baanders er met de prijs vandoor?

Expeditie Robinson is iedere zondag om 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over