Expeditie Robinson

De laatste zes deelnemers zetten alles op alles in Expeditie Robinson

RTL 4 - zondag 26 november om 20:01

© Videoland
Deelnemers aan Expeditie Robinson kunnen het zwaar krijgen omdat ze hun geliefde of gezin plotseling gaan missen. Zoals kandidaat Jochen Otten, die niet bij de verjaardag van zijn dochtertje kon zijn en in tranen was.

Deelnemers aan de expeditie kunnen het zwaar krijgen omdat ze hun geliefde of gezin plotseling gaan missen. Vermoeidheid en honger spelen daarin ook een rol. Kandidaat van dit jaar Jochen Otten werd emotioneel omdat hij niet bij de verjaardag van zijn dochter kon zijn en zijn eilandgenoten hem verrasten met een ketting van schelpen. 

Lees ook: Dit zijn de afvallers van Expeditie Robinson 

Heimwee

Voor actrice Liza Sips kwam in de editie van Expeditie Robinson van vorig jaar ook zo’n moment. Ineens vloog het haar aan en mistte ze haar kinderen enorm. “De hele dag ben ik niet met ze bezig en enorm aan het genieten. Nu is het avond en denk ik: wat zouden ze nu aan het doen zijn? Dan mis ik ze gewoon”, bekende Sips in tranen aan acteur Mike Weerts. Het bleek gedeelde smart, want Weerts had precies hetzelfde gevoel.

Expeditie Robinson

In deze fase van de expeditie is opgeven er alleen niet meer bij. Met nog zes deelnemers in de race - waaronder Guido Spek, Jochen Otten, Ilse Paulis, Willem Voogd, Mark Baanders en Floris Göbel - is de eindstreep in zicht. De vraag is alleen: wie valt er vlak daarvoor nog af?

Expeditie Robinson is iedere zondag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over