Expeditie Robinson

De spanningen zijn om te snijden in Expeditie Robinson

RTL 4 - zondag 19 november om 20:01

© Videoland
Persoonlijke hygiëne is belangrijk tijdens Expeditie Robinson, maar vanzelfsprekend is het niet, zo zonder basisspullen als zeep en tandpasta. De deelnemers op Winnaarseiland werden vorig jaar verrast met een opfrispakket.

Naast goed uitrusten is ook persoonlijke hygiëne op het eiland. Zo houden deelnemers het langer vol en kunnen ze de zware proeven aan, maar vanzelfsprekend is het niet zonder basisspullen als zeep en tandpasta. De deelnemers op Winnaarseiland kregen in de vorige editie van Expeditie Robinson een opfrispakket als geschenk met daarin artikelen om zich te wassen en tanden te poetsen.

Harry Piekema

Kandidaat Harry Piekema was vooral blij dat hij na 26 dagen weer een tandenborstel kon hanteren. “Dat is het eerste wat ik doe als ik opsta. Weer eens een frisse mintsmaak in mijn mond, hemels”, vertelde hij in de aflevering. Piekema mocht mee naar het Winnaarseiland met Dennis Wilt, die een proef had gewonnen. Wilt werd uiteindelijk de winnaar van het survivalspel.

Spanningen op het eiland

Wie er dit jaar wint, is natuurlijk nog niet bekend. Wel staan de overgebleven deelnemers ook deze week weer voor de nodige uitdagingen. Na de bloedstollende eilandraad, die uiteindelijk Krista Arriëns de kop kostte, is de spanning op het eiland om te snijden. Het spel wordt op het scherpst van de snede gespeeld. Maar dat doet niets af aan de heimwee van sommige leden.

Wanneer is Expeditie Robinson op televisie te zien?

Expeditie Robinson is iedere zondag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over