Expeditie Robinson

Vertrekt er opnieuw iemand vanwege heimwee uit Expeditie Robinson?

RTL 4 - zondag 12 november om 20:01

© Videoland
Na het vertrek van Maxim Froger lijkt in deze aflevering van Expeditie Robinson de rust op het eiland langzaam terug te keren. Toch overweegt een van de expeditieleden alsnog de handdoek in de ring te gooien.

De reden? Heimwee.

Lees ook: Alles over Expeditie Robinson 2023 

Expeditie Robinson

In de vorige aflevering van Expeditie Robinson was te zien hoe na een spannende eilandraad Maxim Froger de meeste stemmen ontving. Daar kon de zoon van René zich - in tegenstelling tot een aantal andere mensen - bij neerleggen. "Ik heb er vrede mee en ik ben klaar om naar huis te gaan", bracht hij dan ook uit. "Ik heb veel geleerd over mezelf. Veel goede dingen en ook wel slechte dingen, moet ik zeggen. Het heethoofdige kan wel af en toe wat minder."

Met heimwee naar huis

Voor de overige expeditieleden breekt in deze aflevering van Expeditie Robinson alweer de 26e dag aan. Na het vertrek van Maxim lijkt daarmee ook de rust teruggekeerd op het eiland. Toch lijkt er vrij snel iemand in de voetsporen van de zanger te treden: een van hen heeft heimwee en denkt er, ondanks een eerdere belofte, over om te vertrekken. Raakt de expeditie opnieuw een kamplid kwijt?

Expeditie Robinson is iedere zondag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Terugkijken kan via Videoland.

Meer over