Failure to Launch

Gaat Matthew McConaughey een keer op zichzelf wonen in Failure to Launch?

Com. Centr. - vrijdag 27 januari om 20:55

© http://www.paramount.de/Info/Nutzungsbedingungen
Tripp is 35 en woont nog steeds bij zijn ouders. Die zijn dol op hem, maar vinden het ook de hoogste tijd dat hij eens op zichzelf gaat wonen.

Maar Tripp (Matthew McConaughey) is nog helemaal niet van plan om het ouderlijk nest te verlaten. Hij heeft het daar veel te goed. 

Failure to Launch

Moeder Sue (Kathy Bates) en vader Al (Terry Bradshaw) zitten in Failure to Launch met de handen in het haar. Hoe kunnen ze hun zoon in hemelsnaam het huis uit krijgen?

In hun zoektocht naar een oplossing komen ze uit bij Paula (Sarah Jessica Parker). Zij is in te huren als 'interventionist'.

Door Tripp te verleiden, moet ze hem zover kunnen krijgen dat hij op zichzelf wil gaan wonen. Maar wat als Paula Tripp leuker vindt dan ze eigenlijk wil toegeven?

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey en Sarah Jessica Parker kenden elkaar al voor de opnames van Failure to Launch begonnen. In 2000 had McConaughey een gastrolletje in Sex and the City.

De acteur speelde in die aflevering zichzelf. Hij neemt contact op met Carrie (Sarah Jessica Parker) omdat hij haar columns wil verfilmen.

Meer over