Reality: Peter Gillis en zijn vakantieparken

9 augustus 2021 10:36 | kijktips | Door Jeroen de Goeij

© Talpa
Vanavond start de herhaling van een echt fenomeen: de realityshow Familie Gillis: Massa is kassa op SBS 6. Over de Brabantse selfmade miljonair Peter Gillis en zijn gezin.

De Brabantse Peter Gillis is een echte selfmade miljonair. Ondanks een eenvoudige afkomst heeft hij zich opgewerkt tot een vermogend man. Als oprichter en enig eigenaar van De Oostappen Groep Vakantieparken zwaait hij momenteel de scepter over tien vakantieparken in Nederland en België.

Zijn bijna dertig jaar jongere vriendin Nicol helpt hem waar ze kan en ook zijn twee zonen Ruud en Mark en dochter Inge werken in het familiebedrijf.

Familie Gillis: Massa is kassa 

De eerste aflevering van seizoen 2 start met het vertrek van de laatste gasten uit de vakantieparken. Met de winter op komst storten de familie Gillis en de werknemers zich op de grote schoonmaak. Uiteraard onder toeziend oog van de grote baas zelf. "Vertrouwen is goed, controleren is beter", luidt immers het credo.

Peter Gillis: strijd tegen kilo's

En dat controleren is niet altijd fijn voor zoon Mark, die ook dit seizoen weer vaak de wind van voren krijgt. Ook dochter Inge en zoon Ruud keren terug, evenals steun en toeverlaat Nicol die lyrisch is over 'haar' familiehuizen-concept.

Terwijl Peters strijd tegen de overtollige kilo's onverminderd doorgaat, is hij alweer druk bezig met het nieuwe vakantieseizoen; de kassa moet namelijk wel blijven rinkelen.

 

Meer over