Familie Gillis: Massa is kassa

Onverwachte herhalingen van Familie Gillis: Massa Is kassa

SBS 6 - vrijdag 10 juni om 20:30

Goed nieuws voor de fans van Familie Gillis: Massa is Kassa! Door het floppen van Richard Groenendijks Think Inside the Box wordt de realityshow nu ook uitgezonden op de vrijdagavond van SBS6.

Het zat er al een beetje aan te komen. De amusementsshow Think Inside the Box kwam vorige week namelijk al niet boven de 200.000 kijkers uit en was dus duidelijk geen hit voor de zender. SBS besloot daarom deze week - in samenwerking met Talpa - om de rest van de uitzendingen alleen op Kijk.nl te zetten. Het tijdslot wordt nu opgevuld met afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa. Let wel: het zijn herhalingen.

Familie Gillis: Massa Is Kassa

In deze derde aflevering van het zevende seizoen lijkt Peter Gillis eindelijk serieus aan zijn overgewicht te werken. Hij heeft namelijk de hulp ingeschakeld van een personal trainer om zo hopelijk binnenkort een wandeltocht uit te kunnen lopen. Verder houdt Mark zich op de parken bezig met klachten over slechte tv-signalen en ontbrekende toestellen en vertrekken Peter en Nicol ook naar Spanje om hun appartement in de verkoop te zetten. Peter is echter niet blij dat er tijdens zijn afwezigheid een teamuitje plaatsvindt.

Meer over