Familie Gillis: Massa is kassa

Peter Gillis toch weer te zien in nieuw seizoen Familie Gillis: Massa Is Kassa

SBS 6 - dinsdag 31 oktober om 20:28

© Talpa
Waar veel kijkers en tv-experts hadden verwacht dat de realityshow Familie Gillis: Massa Is Kassa ten einde zou zijn, blijkt niets minder waar. Op deze 31 oktober 2023 gaat er gewoon een nieuw seizoen van start.

Talpa buigt dan ook niet voor alle commentaren.

Familie Gillis: Massa Is Kassa

Als je de afgelopen tijd ergens niet omheen kon, was het wel om Peter Gillis. Dat heeft niets te maken met zijn omvang, die in vergelijking met seizoen een juist een stuk minder is, maar met alle rechtszaken. Zijn ex Nicol wil hem voor het gerecht slepen vanwege mishandeling en andersom. Daarnaast ligt Peter ook nog eens overhoop met de Belastingdienst en de FIOD. Zij doen onderzoek naar Gillis vanwege belastingfraude.

Lees ook: Talpa komt terug op besluit omtrent Massa is Kassa en gaat toch uitzenden 

Ondanks deze feiten besloot Talpa eerder al om gewoon door te gaan met het uitzenden van Familie Gillis: Massa Is Kassa. Al hangt er wel een voorwaarde aan. Als Peter 'voor of tijdens het uitzenden van de serie' wordt veroordeeld, zal de reeks vroegtijdig worden afgebroken.

Nieuwe avonturen

In deze eerste aflevering wacht Peter gelijk een spannend moment: hij ontmoet voor de allereerste keer zijn schoonouders, de ouders van zijn nieuwe vriendin Wendy. Hij laat hierbij zijn welbekende 'charmes' zien. Verder staat Mark opnieuw oog in oog met de criminelen die hem twee jaar eerder bruut mishandeld hebben en ontwikkelt Ruud een revolutionair communicatiesysteem.

Familie Gillis: Massa Is Kassa is vanaf dinsdag 31 oktober wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over