Familie Gillis: Massa is kassa

Peter wil meer aandacht in Familie Gillis: Massa Is Kassa

SBS 6 - dinsdag 29 maart om 20:30

© Talpa
Tijdens de fotoshoot voor haar nieuwe winkel zijn alle ogen op Nicol gericht en dat maakt Peter in deze aflevering van Familie Gillis: Massa Is Kassa jaloers. Dick waarschuwt Peter over zijn gewicht, er moet echt iets aan gebeuren. Ondanks zijn gebroken enkel werkt Mark door.

Niets menselijks is Peter Gillis vreemd. Als directeur van twaalf vakantieparken en de ster van Familie Gillis: Massa Is Kassa is hij gewend om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Maar deze keer is het zijn vriendin Nicol die de aandacht opeist. Tijdens een fotoshoot voor haar nieuwe winkeltje heeft niemand oog voor Peter en dat maakt de multimiljonair stiekem jaloers. 

Peter Gillis

Wie wel oog voor hem heeft is diëtist Dick. Hij waarschuwt wederom dat zijn cliënt zijn leven en voedingspatroon drastisch moet veranderen. Peter doet zijn best die adviezen zo goed mogelijk op te volgen, maar hij is al snel afgeleid. Operationeel manager Mark heeft zijn enkel gebroken en is niet zo mobiel meer, vandaar dat Peter de taken van zijn zoon waar nodig overneemt.

Meer over