Familie Gillis: Massa is kassa

De familie Gillis is terug met een nieuw seizoen!

SBS 6 - maandag 8 november om 20:30

© Talpa
Peter en Nicol uit Familie Gillis: Massa is Kassa vermaken zich op zich prima in hun Vlaamse villa, maar als ze hun oog laten vallen op een heus kasteel begint het toch te kriebelen. Ondertussen moet Samir in actie komen om een kassadief te stoppen.

Peter Gillis laat er niet graag gras over groeien. Pas vorig jaar debuteerde de vakantieparkmagnaat met Massa is kassa, maar inmiddels is de realityserie alweer toe aan het vijfde seizoen.

De Familie Gillis

De reeks trekt ook steeds meer kijkers die zich verwonderen over het leven dat Peter, zijn vriendin Nicol en de rest van de Gillisjes leiden. Zo weet Peter het altijd beter, lijkt zoon Mark nooit iets goed te kunnen doen en mag Nicol graag snauwend de lakens uitdelen. Zelf hebben de Gillisjes de grootste lol om hun serie, zo vertelt Nicol in een interview: "We moeten altijd zó lachen om onszelf. Als we thuis zijn, kijken we met de kinderen samen. Maken we er een feestje van met chips, kaas, lolly’s, cola en een wijntje voor ons. Joggingpakjes en warme slofjes aan".

Meer over