Familie Gillis: Massa is kassa

Peter pakt de draad op in nieuwe aflevering Familie Gillis: Massa Is Kassa

SBS 6 - dinsdag 30 mei om 20:27

© Talpa
Peter Gillis pakt in deze aflevering van Familie Gillis: Massa Is Kassa de draad weer op nadat hij en Nicol Kremers in februari uit elkaar gingen. Samen met zijn medewerkers moet hij ervoor zorgen dat zijn vakantieparken klaar zijn voor het voorjaarsseizoen.

Het is een van spraakmakendste break-ups van dit kalenderjaar: het einde van de relatie tussen Peter Gillis en Nicol Kremers.

Peter Gillis en Nicol Kremers

In februari besloten ze uit elkaar te gaan en volgens hun woordvoerder was dat ‘in goede harmonie’. Enkele maanden later liet Gillis aan Shownieuws weten dat Kremers en hij geen contact meer hebben. ‘’Iedereen gaat zijn eigen gang. Nicol gaat haar eigen gang en dat is prima. Die is 33 jaar, die zal best weten wat ze doet. En ik ga ook mijn eigen gang, dus nee, op dit moment spreek ik haar niet.”

Familie Gillis: Massa Is Kassa

In deze aflevering van Familie Gillis: Massa Is Kassa is te zien hoe Gillis omgaat met de breuk. Hij heeft genoeg te doen: samen met zijn medewerkers moet hij ervoor zorgen dat zijn vakantieparken klaar zijn voor het voorjaarsseizoen.

Meer over