Familie Gillis: Massa is kassa

Nicol steekt de handen uit de mouwen in Massa Is Kassa

SBS 6 - maandag 20 juni om 20:30

© Talpa
Wat is het resultaat als Massa Is Kassa-Nicol de handen uit de mouwen steekt om een chalet schoon te maken? Peter Gillis kan het niet laten om dat zelf te controleren. En het gezin gaat vanaf de boot vogels spotten in Zeeland.

Nicol steekt de handen uit de mouwen. Met een heel arsenaal schoonmaakmiddelen gaat ze een van de chalets schrobben. Al snel lijkt het erop dat het bij één chalet blijft. En dan krijgt ze ook nog eens bezoek van de grote baas Peter Gillis, die haar werk komt controleren.

Zeeland

Ook is het tijd voor een inspectie in Zeeland, waar bij de Westerschelde het vakantiepark Marina Beach ligt. In Familie Gillis: Massa Is Kassa is dit een gezinsuitje. Als de klus erop zit, gaat de familie het water op om vanaf de boot vogels te spotten.

Het Jachtseizoen

Gillis was vorige in nog een SBS6-programma te zien. Samen met Rob Geus deed hij namelijk mee aan Het Jachtseizoen, waarin ze uit handen van de mannen van StukTV moesten zien te blijven. En dat lukte ze op een spectaculaire manier. 'Wat was dit een avontuur!' schreef de realityster daarna op Instagram.

Meer over