Familie Gillis: Massa is kassa

Peter Gillis waagt zich in slotaflevering aan een sponsorloop

SBS 6 - maandag 11 juli om 20:30

© Talpa
Peter Gillis staat in Massa Is Kassa aan de vooravond van een sportieve uitdaging: hij waagt zich aan een 5 kilometer lange sponsorloop voor het goede doel. Nicol is ondertussen niet blij met Ruuds werkzaamheden aan de pipowagens.

Na zeven seizoenen Massa Is Kassa staat Peter Gillis aan de vooravond van een sportieve topprestatie. De zakenman strijdt al jaren tegen de kilo's, maar werkt vooral de laatste maanden serieus aan zijn gezondheid. Hij is al een slordige 10 kilo kwijt.

Peter Gillis

Volgens afslankcoach Dick is wandelen de beste manier om snel nog meer kilo's te verliezen. En omdat een geboren ondernemer als Gillis nu eenmaal altijd bezig is met geld verdienen, bedacht hij een sponsorloop. Hij is van plan 5 kilometer af te leggen en iedere euro die hij daarmee binnenhaalt, gaat naar het goede doel. Vriendin Nicol stuurt Peter met de juiste uitrusting op pad.

Nicol Kremers

Nicol heeft na de sponsorloop nog een appeltje te schillen met Ruud: ze is niet te spreken over zijn werk aan de pipowagens en laat hem dat ook zeker weten.

Meer over