Familie Gillis: Massa is kassa

Mogelijk de allerlaatste aflevering van Massa is Kassa te zien op SBS6

SBS 6 - dinsdag 11 juli om 20:27

© Talpa
Peter en Wendy gaan in deze slotaflevering van Familie Gillis: Massa Is Kassa verhuizen naar hun nieuwe liefdesnestje en zoon Mark moet om alles in goede banen leiden. Zoals altijd houdt Peter een streng oogje in het zeil. Ruud is ondertussen druk op de vakantieparken.

De slotaflevering van het tiende seizoen Familie Gillis: Massa Is Kassa belooft een nieuw begin. Peter Gillis en zijn kersverse vriendin Wendy zijn klaar om te verhuizen naar hun liefdesnestje. Aan zoon Mark de onzalige taak om de grootschalige verhuizing in goede banen te leiden terwijl zijn immer kritische vader meekijkt.

Manusje-van-alles

Peters andere zoon Ruud waagt zich niet tussen de verhuisdozen. Hij richt zijn volledige aandacht op de technische dienst van het vakantieimperium. Als manusje-van-alles hoeft hij zich niet te vervelen.

Familie Gillis: Massa Is Kassa

Met de verhuizing komt een einde aan een veelbewogen reeks afleveringen die begon met de breuk tussen Peter en zijn ex-geliefde Nicol Kremers. Zij had de afgelopen seizoenen een centrale rol had in de serie, maar keert definitief niet terug. Daarnaast is ook maar de vraag of Peter Gillis nog een nieuw seizoen krijgt: Talpa houdt de updates van de rechtszaak tussen Peter en Nicol nauwlettend in de gaten.

Familie Gillis: Massa Is Kassa is om 20:27 uur te zien bij SBS6.

Meer over