Familie Kruys

De allereerste Kruys in herhaling

RTL 8 - woensdag 27 oktober om 18:32

© Bindinc
Heb je de serie Familie Kruys nooit gezien? Dan geeft RTL8 je nu opnieuw de kans. Linda de Mol duikt in deze reeks in de rol van Bette, stylist van beroemdheden, en begint met de aankleding van Art Rooijakkers. Ze vindt hem heel leuk. Maar vangt de presentator haar hints ook op?

Na jaren van voorbereiding was ie daar opeens in 2015: Familie Kruys, een komische serie van Linda de Mol met bekende gezichten als Rop Verheijen, Elise Schaap, Marcel Musters en Hans Dagelet in de hoofdrol. 

Linda de Mol als Bette

Linda de Mol herself kruipt in deze serie in de huid van sterrenstylist Bette, die qua liefde de boot compleet heeft gemist en steevast worstelt met haar gewicht. Bette en haar broer Kirk (Rop Verheijen) waren in hun jeugd vooral op zichzelf aangewezen, omdat hun moeder overleed toen ze nog jong waren en omdat hun vader Thomas (Hans Dagelet) bijna nooit thuis was. Ze hebben dus nog altijd een hechte band.

Art Rooijakkers

Elke aflevering is er wel een BN'er die zijn opwachting maakt, en in de eerste aflevering is dat... Art Rooijakkers. Het bekende gezicht van (inmiddels) RTL weet heel wat los te maken bij de styliste. Maar is die fling ook wederzijds? Dat zie je in de eerste aflevering van Familie Kruys.

Meer over