Familie Kruys

Linda de Mol krijgt een babyzusje in Familie Kruys

RTL 8 - vrijdag 10 december om 18:29

© Bindinc
In de seizoensopener van het vijfde seizoen Familie Kruys is Ruxandra’s bevalling goed verlopen, maar alle aandacht gaat uit naar Thomas, die in kritieke toestand in het ziekenhuis ligt. Bette en Kirk proberen hun tijd te verdelen tussen hun pasgeboren halfzusje en hun vader.

Er moet heel wat worden opgehelderd in het vijfde en laatste seizoen van Familie Kruys, want het vorige eindigde met een knaller van een cliffhanger. Ruxandra (Elise Schaap) beviel luidkeels van dochtertje Candida, maar haar man Thomas (Hans Dagelet) dreigde het prille babygeluk niet mee te kunnen maken.

Hans Dagelet

Vlak na de bevalling kreeg de doorgaans zo vitale zeventiger last van zijn hart en zakte hij midden in het ziekenhuis in elkaar. Zijn toestand is kritiek, tot groot verdriet van Ruxandra, die zich deze kraamtijd heel anders had voorgesteld. Bette (Linda de Mol) en Kirk (Rop Verheijen) moeten intussen nog even wennen aan de komst van het nieuwe familielid. Ze proberen hun tijd en aandacht te verdelen tussen hun pasgeboren halfzusje en hun vader.

Meer over