Familie Kruys

Linda tovert zich om als stylist van Dries Roelvink

RTL 8 - maandag 8 november om 18:32

© Bindinc
Linda de Mol is sinds kort weer terug als styliste Bette in oude afleveringen van Familie Kruys. Dit keer verzorgt ze de kleding van zanger Dries Roelvink en heeft ze een date met de knappe hoofdredacteur Luuk Steenmeijer.

Linda de Mol gooide enkele jaren geleden hoge ogen als de 46-jarige alleenstaande Bette Kruys, die constant worstelt met haar gewicht en de boot qua liefde compleet heeft gemist. Gelukkig staat ze er niet alleen voor, want deze styliste heeft een innige broer met haar broer Kirk (Rop Verheijen) bij wie ze altijd terecht kan. En belangrijker nog: om roddels mee uit te wisselen natuurlijk.

Linda de Mol

Deze styliste mag deze aflevering werken met 'de man met de gele zwembroek' Dries Roelvink en datet met de knappe hoofdredacteur Luuk Steenmeijer. Kirk heeft zo zijn eigen problemen: zijn ongelukkige jeugd. Hij krijgt de tip om bij Stichting de Helpende Handjes vrijwilligerswerk te gaan doen en wordt daar gekoppeld aan Frits. Ruxandra (Elise Schaap) heeft groot nieuws voor Thomas (Hans Dagelet). De vraag is alleen of hij daar ook zo blij mee is. 

Meer over