Abbott Elementary

Fan van sitcoms? Comedy Central heeft ze voor je in overvloed

Com. Centr. - maandag 12 juni om 21:00

© ABC

Kun je na een lange dag op het werk of op school wel wat positiviteit gebruiken? Zoek dan niet verder, want Comedy Central is vanaf vandaag de plek waar je naartoe kunt om ongestoord te genieten van de beste sitcoms. 

De zender staat garant voor een avond vol lachen en plezier.

Abbott Elementary

Pak je agenda er dus maar snel bij, want vanaf vandaag kijk je wekelijks om 21:00 uur naar Abbott Elementary. Deze populaire en met meerdere Emmy's bekroonde sitcom is wat ons betreft een absolute must watch voor iedereen die houdt van een vlijmscherpe, cynische en vooral hilarische reeks.

De serie speelt zich af op openbare basisschool de Willard R. Abbott Elementary School en volgt op een haast documentaire-achtige manier de avonturen van de leraren en het personeel. Het is namelijk zo dat deze grotendeels zwarte school niet het allerbeste imago heeft en dat je van hele goeden huize moet komen om hier als leraar overeind te blijven. Toch zie je ook dat er genoeg doorzetters zijn. Al wordt het hen niet bepaald makkelijk gemaakt.


Je favoriete sitcoms

Mocht je nu op zoek zijn naar nog een extra dosis komedie, blijft dan vooral even hangen. Abbott Elementary is namelijk absoluut niet het enige wat Comedy Central kijkers te bieden heeft. Vanaf vandaag is daar iedere werkdag vanaf 18:00 uur sowieso een sitcoms te zien, waaronder publieksfavorieten 2 Broke Girls en Will & Grace.

2 Broke Girls volgt de avonturen van Max (Kat Dennings) en Caroline (Beth Behrs), een serveerster en een aan lager wal geraakte rijkeluisdochter met grote dromen en een nog groter gevoel voor humor. Terwijl Will & Grace draait om het leven van Will (Eric McCormack), een homoseksuele advocaat, en Grace (Debra Messing), een excentrieke interieurontwerper, en hun onvergetelijke vriendschap. Deze twee shows zullen je zeker vermaken en je misschien wel laten lachen tot je buikpijn hebt.

Abbott Elementary en alle andere sitcoms zijn te zien op Comedy Central. Deze tv-zender is te vinden via Ziggo-kanaal 15 en KPN-kanaal 12.

Meer over