Fast & Furious

Vin Diesel keert terug naar LA

Veronica - dinsdag 6 april om 20:30

© http://www.3plus.ch/unternehmen/presse
In het vierde deel uit de The Fast & The Furious-filmreeks komen alle vertrouwde elementen weer voorbij: snelle auto's, gewetenloze schurken en mooie vrouwen.

Na zich zes jaar in de Dominicaanse Republiek voor de wet te hebben verscholen, keert Dominic Toretto (Vin Diesel) terug naar de Verenigde Staten om de moord op zijn vriendin te wreken.

Fast & Furious

Zijn zoektocht naar haar moordenaar brengt Dominic samen met een oude bekende: FBI-agent Brian O'Conner (Paul Walker). Hij zit achter een Mexicaanse drugsbaron aan. 

Als Dom en Brian ontdekken dat ze achter dezelfde persoon aanzitten, besluiten de oude aartsvijanden de krachten te bundelen. 

Fast & Furious is alweer de vierde film in de reeks. Alle vertrouwde elementen scheuren voorbij: veel ultrasnelle bakken, gewetenloze schurken en mooie dames.

Nu Dominic en Brian een gezamenlijke vijand hebben, is er volop ruimte voor spectaculaire achtervolgingen en harde actie.

Tien! Tien! Tien!

In de categorie mooie dames heeft Fast & Furious een kleine primeur. De Israelische schone Gal Gadot (bekend van Wonder Woman) maakt haar filmdebuut. Ze speelt femme fatale Gisele.

Paul Walker mag in 2013 overleden zijn, de The Fast & the Furious-serie gaat gewoon door. In 2017 verscheen The Fate of the Furious, het achtste deel van de serie.

Nummertje negen en tien staan ook al in de planning: F9 moet in de zomer van 2021 verschijnen. Wanneer deel 10 uitkomt is nog niet bekend.

Meer over