Fear the Walking Dead

Populaire prequel Fear the Walking Dead nu wekelijks te zien op Paramount Network

Paramount - maandag 28 november om 20:30

© AMC Film Holdings LLC.

Fans van The Walking Dead opgelet! Paramount Network zendt vanaf vandaag iedere maandag om 20:30 uur een dubbele aflevering uit van de spin-off Fear The Walking Dead.

De eerste aflevering van deze post-apocalyptische horrorreeks leverde de Amerikaanse kabelzender AMC in 2015 een kijkcijferrecord op. Zal dat in Nederland ook gebeuren?

Fear The Walking Dead

Waar het eerste seizoen van The Walking Dead begon toen de zombieplaag al in volle gang was, is dat in deze prequel een ander verhaal. Fear the Walking Dead neemt de kijkers namelijk mee naar Los Angeles, waar de bevolking nog geen flauw benul heeft van het bestaan van zombies. De vraag is alleen hoelang dat nog duurt.

Het lijkt een kwestie van dagen wanneer de aan drugsverslaafde Nick (Frank Dillane) zijn ouders Travis Manawa (Cliff Curtis) en Madison Clark (Kim Dickens) wijsmaakt dat hij iemand uit de dood heeft zien opstaan. Geloven ze hem of wijzen ze dit verhaaltje rechtstreeks naar het rijk der fabelen?

Groot succes

Het is alweer even geleden dat deze spin-off zijn opwachting maakte in Amerika, maar toch kunnen we er niet omheen dat er toen ruim 10,1 miljoen mensen aan de buis gekluisterd zaten. Met dat aantal kun je wel 594 keer de Ziggo Dome in Amsterdam vullen! Daarmee verbrak de reeks ook direct een record: de openingsaflevering van het derde seizoen van The Walking Dead wist immers 'slechts' 10,08 miljoen mensen te trekken.

Heb jij Fear the Walking Dead nog niet gezien? Goed nieuws! Paramount Network zendt vanaf vandaag elke maandag om 20:30 uur een dubbele aflevering uit. Schakel daarvoor over naar Ziggo-kanaal 16 of KPN-kanaal 13.

Meer over