Fifty Shades Darker

Meer sexy spelletjes voor Dakota Johnson en Jamie Dornan?

NET 5 - donderdag 12 mei om 20:30

© http://assets.viasat.pawa.tv/
De lichtelijk extreme seksuele voorkeuren van Christian Grey gingen Anastasia toch een tikkie te ver. Aan het eind van Fifty Shades of Grey verlaat ze hem.

Maar of uit het oog ook echt uit het hart is? Anastasia heeft geen trek in de sm-spelletjes die Christian wil spelen, maar ze is wel nog steeds hopeloos verliefd op hem.

Fifty Shades Darker

Fifty Shades Darker gaat verder waar Fifty Shades of Grey ophield. Anastasia (Dakota Johnson) begint aan haar nieuwe baan bij een uitgeverij.

Een nieuwe baan, een nieuwe leven. Tenminste, dat is de bedoeling.

Maar kinky miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) laat haar niet los. Anastasia mist Christian ook, maar ze wil geen relatie met een man die opgewonden raakt als hij haar pijn doet.

Christian wil zo graag bij haar zijn dat hij belooft dat ze een normaal stelletje zullen zijn. Geen sm meer voor Anastasia en Christian dus.

Dakota Johnson

Of toch? Als ze wat langer bij elkaar zijn, kruipt het bloed toch weer waar het niet gaan kan. En Anastasia vindt het nu niet eens meer erg. Ze kan in Fifty Shades Darker wél van hun kinky spelletjes genieten.

Hoofdrolspelers Dakota Johnson en Jamie Dornan bereidden zich allebei op hun eigen manier voor op de seksscènes in de film. 

Dornan deed push-ups om zichzelf op te warmen. Dakota Johnson dronk een goed glas whisky om zichzelf te ontspannen.

Meer over