Fifty Shades Freed

Anastasia en Christian gaan op huwelijksreis in Fifty Shades Freed

NET 5 - donderdag 19 mei om 20:30

Fifty Shades Freed is de derde en laatste film in de Fifty Shades-trilogie. Hoofdpersonen Anastasia en Christian gaan trouwen. Maar of ze nu ook van elkaar kunnen gaan genieten?

Na twee films vol hitsige sm-spelletjes, relatieproblemen en wat dies meer zij, zijn Anastasia (Dakota Johnson) en miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) er dan toch uit: ze zijn voor elkaar gemaakt.

Fifty Shades Freed

Nu ze weten dat ze echt onvoorwaardelijk van elkaar houden, is het tijd voor een volgende stap. En wat voor een: Christian en Anastasia gaan trouwen!

Tijd voor een huwelijksreis vol sexy spelletjes. Al komt het daar in Fifty Shades Freed niet helemaal van.

Na een inbraak in Christians bedrijf moet het kersverse echtpaar halsoverkop terug naar huis. Dat is nog maar het begin van het gedoe.

Hoe vaak ze hem ook afwijst, Anastasia's oude baas wil haar maar niet met rust laten. En ook Christian heeft te maken met iemand uit zijn verleden.

Kunnen Anastasia en Christian deze stormen doorstaan?

Dakota Johnson

Fifty Shades Freed ging, net als Fifty Shades of Grey in 2015 en Fifty Shades Darker in 2017 rond Valentijnsdag in première.

In 2016 was er geen Fifty Shades-film, maar had Dakota Johnson toch een valentijnspremière te pakken. Ze speelde toen een rol in de romcom How to Be Single.

Meer over