Fighting

Knokken met Channing Tatum

Channing Tatum speelt een New Yorks straatschoffie dat het hoofd boven water probeert te houden. Als hij geld kan gaan verdienen met straatgevechten, grijpt hij die kans.

Schoffie Shawn MacArthur (Channing Tatum) verdient zijn geld als straatverkoper in New York. Zijn koopwaar: namaak-merkartikelen. 

Fighting

Op een dag probeert hij zijn nepartikelen te slijten in de buurt van de Radio City Music Hall. Dat was misschien niet zo'n goed idee.

Een groepje mannen geeft Shawn te verstaan dat hij z'n boeltje moet pakken en ergens anders heen moet gaan. Ze werken voor Harvey Boarden (Terrence Howard), een louche kaartjesverkoper die altijd op dat plekje staat.
Shawn vertikt het echter om weg te gaan en vecht de mannen van zich af. Als hij ze later weer tegenkomt, blijkt dat Harvey nogal onder de indruk is van Shawns vechtkunst.

Hij vertelt hem over straatgevechten. Volgens Harvey kan Shawn daar veel meer mee verdienen dan met zijn dubieuze handeltjes.

Shawn wint in Fighting inderdaad de ene matpartij na de andere en dat levert goed geld op. Maar is Harvey wel te vertrouwen?

Channing Tatum

Shawn krijgt het tijdens die gevechten in Fighting stevig te verduren. Maar op de set zal het allemaal wel niet zo erg zijn geweest, toch?

Wel dus. Hoofdrolspeler Channing Tatum kreeg tijdens de opnames behoorlijk wat klappen te verwerken. Bij het filmen van een van de gevechten brak hij zelfs zijn neus.

Meer over:

Reageren