Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous

Sandra Bullock gaat in Miss Congeniality 2 weer undercover

NET 5 - donderdag 7 oktober om 22:55

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Na het succes van Miss Congeniality kon een vervolg niet uitblijven. In Miss Congeniality 2: Armed & Fabulous is Sandra Bullock terug als FBI-agent Gracie Hart.

Door haar heldendaden in Miss Congeniality is Gracie Hart (Sandra Bullock) een nationale bekendheid geworden. Ze kan dus niet meer undercover: iedereen kent haar.

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous

Dat betekent niet dat Gracie in Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous werkeloos thuis zit. Integendeel.

Ze sjeest van schoonheidssalon naar talkshow om haar boek te promoten. En als persvertegenwoordiger is ze nu het boegbeeld van de FBI.

Ondanks die roem blijft het altijd kriebelen bij Gracie. Ze is toch meer een vrouw van actie dan iemand die elke dag netjes achter haar bureau gaat zitten.

Als haar beste vrienden Cheryl en Stan worden ontvoerd, kan ze het dan ook niet laten: ondanks alle gevaren gaat Gracie toch weer undercover.

Lauwe ontvangst

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous werd niet zo'n succes als zijn voorganger. Recensenten en publiek vonden de film vooral meer van hetzelfde.

Uiteindelijk bracht de film wereldwijd toch nog 100 miljoen dollar op. Voorganger Miss Congeniality leverde meer dan het dubbele op.

Meer over